Na jaren werkzaam te geweest als maatschappelijk werker en in diverse functies in de kinderopvang is het roer omgegaan! Doordat mijn schoonmoeder ruim 30 jaar pedicure is geweest, heb ik van dichtbij gehoord en gezien wat een prachtig vak pedicure is.

pasfotoChristineIn januari 2017 heb ik mijn diploma “pedicure basis” gehaald en in 2018 mijn diploma “medisch pedicure”. Als pedicure heb ik contact met mensen en maak ik een concreet verschil tussen pijnlijke voeten of niet. Contact, concreet handelen én iets voor een ander betekenen zijn DE kenmerken van het beroep en zijn voor mij DE ingrediënten om met veel plezier als pedicure te werken! 

Ik ben heel trots dat ik sinds februari 2016 de eigenaar ben van mijn eigen pedicure praktijk: Pedicure Christine. Mijn praktijk bevindt zich op de begane grond van onze woning in Oostwoud. In mijn praktijk ontvang ik u graag met een kopje koffie of thee waarna ik uw voeten zal behandelen.

Hygiënisch werken staat bij mij hoog in het vaandel! Ik werk volgens de wettelijk vastgestelde hygiëne-eisen. Dit betekent onder meer dat ik na iedere afspraak met veel zorg de ruimte schoon maak en ervoor zorg dat de instrumenten waarmee ik werk voor iedere afspraak gedesinfecteerd zijn.

Ik ben aangesloten bij ProVoet, de branche organisatie voor vakbekwame pedicures.

provoet